Sibafestin toisen festivaalipäivän ohjelmisto houkutteli Musiikkitaloon monenlaista väkeä. Musiikkitalon lämpiössä oli mahdollisuus jututtaa erilaisia konserttikävijöitä.

Riitta Sipilä ja Anna-Liisa Kauppila olivat katsomassa Vaihtuvin kasvoin -konserttia Musiikkitalon Camerata-salissa. He olivat valinneet konsertin siinä esitettävän musiikin sekä erikoisen dramatisoinnin vuoksi.

”Poikkeuksellinen visualisointi ja dramatisointi kiinnostivat. Tämä oli pakko nähdä”, Anna-Liisa Kauppila toteaa.

”Itseäni kiinnostivat myös houkuttelevat esiintyjät. Pianisti on erittäin lupaava, mutta en ole kuullut häntä aikaisemmin tällaisessa yhteydessä”, Riitta Sipilä lisää.

Tuuli Malve ja Susanna Salo  tulivat puolestaan yhdessä katsomaan kansanmusiikkipainotteista Kieppi-konserttia Musiikkitalon Black Box -saliin. Heidät kutsui konserttiin yhteinen ystävä, joka myös esiintyy konsertissa.

Tuuli Malve ja Susanna Salo.

”Opiskelen Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta ja olen kiinnostunut kansanmusiikista, joten siksi juuri tämä konsertti kiinnostaa. Olen myös käynyt Sibafestissä aikaisemminkin koulun puolesta,” Malve sanoo.

”Kieppi-konsertti kiinnosti minua kansanmusiikkipainotteisuutensa vuoksi, vaikka en itse opiskelekaan musiikkia. Konsertin poikkitaiteellisuus kiehtoo minua”, Salo kertoo.